Despre noi

 

 

Activi in Zalau, dar nu numai, AlienBike.ro este unul din magazinele de referinta al scenei pe doua roti din Romania si online.

AlienBike.ro a evoluat din multe puncte de vedere, dar si-a pastrat valorile de baza: competenta, seriozitate, promptitudine si cele mai bune servicii. De fapt, magazinul nostru s-a ridicat si s-a mentinut prin serviciile sale si prin capacitatea de a pune la punct orice, oricand, oricum. Mecanicii nostri sunt cei mai buni si stim sa-i pretuim ca atare! Puneti-i la incercare!

In ziua de azi AlienBike.ro va ofera pe langa serviciile consacrate si o vasta gama de produse ale celor mai renumite marci de pe piata. Rafturile noastre intampina nevoile clientului, dar tarifele raman prietenoase si cu buzunarele sale, pentru ca ofertele speciale sunt o constanta a magazinului nostru. La AlienBike.ro ne permitem sa ne alegem brand-urile, astfel incat la noi veti gasi doar produse alese la spranceana a caror calitate vorbeste de cele mai multe ori de la sine. Marfa exotica este dintotdeauna acasa la AlienBike.ro. In loc sa cautati acul in carul cu fan prin alte parti, contactati-ne si mai mult ca sigur o sa va scutim de o bataie de cap! Nu o sa va para rau!

La AlienBike.ro nu vom uita nicodata de unde am plecat si de aceea AlienBike ramane o familie de rideri cu sportul in sange. Zi de zi, echipa AlienBike isi petrece timpul liber la dat, pe potecile si pe soselele din jurul casei, iar weekend-urile sunt rezervate concursurilor sau iesirilor mai ample. Pentru caAlienBike inseamna performanta, sustinem o echipa extinsa de sportivi ai clubului Alien Cycling, toti cu rezultate mai mult decat respectabile. Competitia este a doua noastra natura si ne purtam blazonul cu mandrie!

AlienBike.ro ramane un magazin premium, un lider de piata si un loc de intalnire pentru prieteni, dar este in acelasi timp mult mai mult decat atat. AlienBike.ro este prietenie, naturalete, seriozitate, corectitudine, ambitie, creativitate si pofta de dat. Va asteptam oricand in magazinele noastre, la dat, cu noi in brigada, sau la o poveste pe la vreun concurs!

Cu prietenie, intotdeauna in priza,
Echipa voastra AlienBike.ro

Copyright © 2012-2014 alienbike.ro