Livrare

 

Modul de livrare

Scopul nostru este sa aveti marfa comandata in cel mai scurt timp. De aceea incepem procesarea unei comenzi imediat dupa primirea ei. Comanda este onorata numai dupa confirmarea telefonica (pentru confirmare va vom suna noi). In cazul in care sunt produse care nu se afla in stoc, veti fi anuntat inainte de expedierea pachetului.

Aveti de ales intre 2 moduri de livrare:

- Curier
Livrarea se face in 24 de ore la adresa destinatarului. Taxa de transport este de 19 lei pe pachet.

- Posta Romana
Livrarea se face in 3-4 zile lucratoare oriunde in tara. Pachetul il veti ridica de la oficiul postal de care apartinieti. Taxa de transport este de 10-15 LEI in functie de marimea pachetului. Colete voluminoase sau greu de ambalat conform standardelor Postei Romane se trimit doar prin curierat rapid.

Pentru orice bicicleta cumparata, cu pret peste 1000 lei, livrarea este gratuita prin Curier. Bicicletele nu pot fi livrate prin Posta Romana. Regulamentul intern al Postei Romane interzice expedierea de biciclete.

Plata

Plata se face in sistem ramburs indiferent de modul de transport ales. Veti achita cash in momentul in care veti primi coletul contravaloare comenzii. In ramburs este inclusa si taxa de livrare. Nu platiti nimic in plus curierului sau functionarului de la ghiseu. La Posta Romana daca nu ridicati pachetul in 2 zile lucratoare veti fi nevoit sa platiti taxa de inmagazinaj.
 

Copyright © 2012-2014 alienbike.ro